lauantai 15. joulukuuta 2012

Horoskooppi 2013 Jousimies

Lisäksi Jousimies on melkoisen pahantuulinen ja kritisoi kaikkea ja kaikkia. Lisäksi marraskuulla syntyneet Jousimiehet ovat jossain määrin onnettomuusalttiita vuonna 2012. Heillä on kuitenkin pääsääntöisesti hyvin pullat uunissa.

Elämässä on menoa, meininkiä ja nopeita muutoksia ja sehän sopii tälle eläinradan saapasjalkakissalle. Jousimies vaihtaa todennäköisesti kulkuneuvoa ja moottoripyöräkuumeesta kärsivät sijoittavat rahansa lopulta unelmiensa menopeliin. Kesästä lähtien meno senkun yltyy ennen 9.12 syntyneillä Jousimiehillä, jotka innostuvat nyt kaikesta ja saattavat hajottaa energiaansa turhankin moneen kohteeseen saamatta mitään kunnolla valmiiksi.

Priorisoinnin taito on tarpeen ja tämän taidon osaavat joulukuun puolivälin jälkeen syntyneet Jousimiehet, jotka ovat oikeita ahkeruuden perikuvia ainakin lokakuulle asti. Kevät-kesällä Jousimies joutuu arvioimaan uudelleen niin ihmissuhteitaan, raha-asioitaan kuin arvomaailmaansakin. Lopulliset irtiotot eivät ole kuitenkaan todennäköisiä, vaikka on/off-vaihe sinänsä on rasittava.