lauantai 15. joulukuuta 2012

Horoskooppi 2013 Kalat

Kalat on tunteikas, luova ja vaistonvarainen merkki ja nyt nämä ominaisuudet korostuvat entisestään. Tunteet ovat heti alkuvuodesta lämpimät ja tämä onkin ystävyydessä ja rakkaudessa vuoden antoisin jakso. Joillekin Kaloille vuosi on hyvin tuottelias ja hän kunnostautuu erityisesti musiikissa, visuaalisissa taiteissa, palvelualoilla ja ehkä myös tekstiilisuunnitelussa.

 Jotkut löytävät ammattiyhdistykset ja joukkovoiman edut. Toisaalta Kalat voi saada tänä vuonna elämänsä täysin sekaisin. Mielikuvitus ja todellisuus voivat mennä sekaisin ja mustasukkaisuuteen taipuvaiset tapaukset maalailevat piruja seinille vainoharhaisuuteen asti. Keväällä Kalat todennäköisesti sairastelee paljon, ainakin jos hän on laiminlyönyt terveyttään tähän asti. Vahinkojakin voi tietysti tapahtua, mitkä vaativat ehkä visiittiä fysioterapeutilla tai lääkärillä.

Kannattaa varautua vuorisaarnoihin, Kaloja ei kohdella nyt silkkihansikkain. Muutenkin Kalat voi kokea, että häntä kritisoidaan nyt joka asiasta. Ei ole kivaa sellainen, ei! Keväällä ja alkukesästä Kala haluaa keskittyä hauskanpitoon ja hän sinkoilee joka paikkaan ja jos hän sortuu sähläämiseen, hän voi saattaa ihmissuhteitaan huonoon kuntoon. Mutta ei Kalat piittaa, hän janoaa nyt kokemuksia. Rauhallisemmat tapaukset uppotuvat täysin johonkin uuteen mielenkiinnon kohteeseen, jota opiskelevat huvikseen tai jollain kurssilla.