lauantai 15. joulukuuta 2012

Horoskooppi 2013 Vesimies

Alkuvuotta Vesimies voi pitää hieman tylsänä, kun uudet ideat eivät saa kannatusta muissa. Ideoissa ei ole välttämättä mitään vikaa, mutta tänä aikana riskinottoon halukkaita saa kaivaa kuin neulaa heinäsuovasta. Asia on toinen, jos joku saa Vesimiesten ideoista euron kuvia silmiinsä.

Kesästä lähtien ilmapiiri kaikenlaiselle innovoinnille muuttuu suopeammaksi ja Vesimiehellä pitää kiirettä. Parhaiten pyyhkii ennen 6.2. syntyneillä Vesimiehillä. Kirjoittavat, opettavat, tutkivat ja paljon liikkuvat Vesimiehet ovat nyt tähtien suosiossa. Ei ole erityisesti valittamista 12.2. jälkeen synyneillä Vesimiehilläkään, mutta heidän elämänsä on kurinalaisempaa ja päämäärätietoisempaa kuin monella muulla merkin edustajalla. Merkin alkupuolella syntyneet Vesimiehet voivat hypätä tyhjyyteen tulevaisuuteen täysin luottaen, mutta loppupäässä syntyneet tuskin ryhtyvät tällaiseen.

 He haluavat vakiinnuttaa asemaansa niin ihmissuhteissaan kuin työasioissaan. Kevätkesällä tämänkin merkin voivat joutua arvioimaan uudelleen niin pari- kuin ystävyyssuhteitaankin, joista jälkimmäiset ovat juuri Vesimiehelle hyvin tärkeitä.