lauantai 15. joulukuuta 2012

Horoskooppi 2013 Kalat

Kalat on tunteikas, luova ja vaistonvarainen merkki ja nyt nämä ominaisuudet korostuvat entisestään. Tunteet ovat heti alkuvuodesta lämpimät ja tämä onkin ystävyydessä ja rakkaudessa vuoden antoisin jakso. Joillekin Kaloille vuosi on hyvin tuottelias ja hän kunnostautuu erityisesti musiikissa, visuaalisissa taiteissa, palvelualoilla ja ehkä myös tekstiilisuunnitelussa.

 Jotkut löytävät ammattiyhdistykset ja joukkovoiman edut. Toisaalta Kalat voi saada tänä vuonna elämänsä täysin sekaisin. Mielikuvitus ja todellisuus voivat mennä sekaisin ja mustasukkaisuuteen taipuvaiset tapaukset maalailevat piruja seinille vainoharhaisuuteen asti. Keväällä Kalat todennäköisesti sairastelee paljon, ainakin jos hän on laiminlyönyt terveyttään tähän asti. Vahinkojakin voi tietysti tapahtua, mitkä vaativat ehkä visiittiä fysioterapeutilla tai lääkärillä.

Kannattaa varautua vuorisaarnoihin, Kaloja ei kohdella nyt silkkihansikkain. Muutenkin Kalat voi kokea, että häntä kritisoidaan nyt joka asiasta. Ei ole kivaa sellainen, ei! Keväällä ja alkukesästä Kala haluaa keskittyä hauskanpitoon ja hän sinkoilee joka paikkaan ja jos hän sortuu sähläämiseen, hän voi saattaa ihmissuhteitaan huonoon kuntoon. Mutta ei Kalat piittaa, hän janoaa nyt kokemuksia. Rauhallisemmat tapaukset uppotuvat täysin johonkin uuteen mielenkiinnon kohteeseen, jota opiskelevat huvikseen tai jollain kurssilla.

Horoskooppi 2013 Vesimies

Alkuvuotta Vesimies voi pitää hieman tylsänä, kun uudet ideat eivät saa kannatusta muissa. Ideoissa ei ole välttämättä mitään vikaa, mutta tänä aikana riskinottoon halukkaita saa kaivaa kuin neulaa heinäsuovasta. Asia on toinen, jos joku saa Vesimiesten ideoista euron kuvia silmiinsä.

Kesästä lähtien ilmapiiri kaikenlaiselle innovoinnille muuttuu suopeammaksi ja Vesimiehellä pitää kiirettä. Parhaiten pyyhkii ennen 6.2. syntyneillä Vesimiehillä. Kirjoittavat, opettavat, tutkivat ja paljon liikkuvat Vesimiehet ovat nyt tähtien suosiossa. Ei ole erityisesti valittamista 12.2. jälkeen synyneillä Vesimiehilläkään, mutta heidän elämänsä on kurinalaisempaa ja päämäärätietoisempaa kuin monella muulla merkin edustajalla. Merkin alkupuolella syntyneet Vesimiehet voivat hypätä tyhjyyteen tulevaisuuteen täysin luottaen, mutta loppupäässä syntyneet tuskin ryhtyvät tällaiseen.

 He haluavat vakiinnuttaa asemaansa niin ihmissuhteissaan kuin työasioissaan. Kevätkesällä tämänkin merkin voivat joutua arvioimaan uudelleen niin pari- kuin ystävyyssuhteitaankin, joista jälkimmäiset ovat juuri Vesimiehelle hyvin tärkeitä.

Horoskooppi 2013 Kauris

Joulun jälkeen syntyneet Kauriit ovat olleet muutospaineissa jo useamman vuoden ja tänä vuonna puhaltavat jälleen nopean muutoksen tuulet, joiden kourissa ovat kaikkein vahvimmin joulukuun lopussa ja tammikuun alussa syntyneet Kauriit. He tekevät radikaaleja ratkaisuja näennäisesti hetken mielijohteesta. Voimakkaimmat muutospaineet osuvat kesään ja syksyyn. N. 13.1. jälkeen syntyneet Kauriit kokevat paineita niin parisuhteessaan kuin töissään ja näiden kahden asian välillä tasapainottelu ei ole työnarkomaniaan taipuvaiselle merkille ihan helppoa.

Jos Kauris sattuu olemaan työttömänä, hän ei ole helppo kumppani, koska hänellä on taipumusta riittämättömyyden tunteisiin, jotka heijastuvat väistämättättä parisuhteeseenkin. Alkuvuodesta Kauriit ovat kuitenkin ahkeruuden perikuvia, joskin he ovat myös hyvin kriittisiä niin itseään kuin läheisiään kohtaan. Töissä heitä kuitenkaan siedetään hyvän tuloksen takia. Kauriille voi avautua myös uusia mahdollisuuksia, joihin hän voi tarttua tai olla tarttumatta.

Horoskooppi 2013 Jousimies

Lisäksi Jousimies on melkoisen pahantuulinen ja kritisoi kaikkea ja kaikkia. Lisäksi marraskuulla syntyneet Jousimiehet ovat jossain määrin onnettomuusalttiita vuonna 2012. Heillä on kuitenkin pääsääntöisesti hyvin pullat uunissa.

Elämässä on menoa, meininkiä ja nopeita muutoksia ja sehän sopii tälle eläinradan saapasjalkakissalle. Jousimies vaihtaa todennäköisesti kulkuneuvoa ja moottoripyöräkuumeesta kärsivät sijoittavat rahansa lopulta unelmiensa menopeliin. Kesästä lähtien meno senkun yltyy ennen 9.12 syntyneillä Jousimiehillä, jotka innostuvat nyt kaikesta ja saattavat hajottaa energiaansa turhankin moneen kohteeseen saamatta mitään kunnolla valmiiksi.

Priorisoinnin taito on tarpeen ja tämän taidon osaavat joulukuun puolivälin jälkeen syntyneet Jousimiehet, jotka ovat oikeita ahkeruuden perikuvia ainakin lokakuulle asti. Kevät-kesällä Jousimies joutuu arvioimaan uudelleen niin ihmissuhteitaan, raha-asioitaan kuin arvomaailmaansakin. Lopulliset irtiotot eivät ole kuitenkaan todennäköisiä, vaikka on/off-vaihe sinänsä on rasittava.

Horoskooppi 2013 Skorpioni

Näin hyveellinen elämä voi tuntua kriiseistä kasvavasta merkistä melko tylsältä ja erityisesti lokakuun loppupuolen Skorpionit ottavatkin suurempia riskejä niin rakkaudessa kuin taloudessakin. Osakesijoittaminen voi kiinnostaa näitä Skorpioneja erityisesti loppuvuodesta, mikäli löysää rahaa moiseen on käytettävissä. Saattaapa tämän merkin edustajat perehtyä loppuvuodesta liiketalouteen syvemminkin.

Muita kiinnostuksen kohteita ovat tuolloin luonnollisestikin seksi – milloin se nyt ei Skorpionia kiinnostaisi – ja ehkä arkeologia ja taidehistoria. Skorpioni voi myös myös työstää kesken jääneitä proktejaan ja toteuttaa muutenkin visioitaan, joten tuottelias loppuvuosi on odotettavissa. Ihmissuhteiden kannalta loppuvuosi on joko sitoutumisen tai luopumisen aikaa hieman suhteesta riippuen. Marraskuulla elämä voi yllättää Skorpionin hyvässä tai huonossa mielessä.

Horoskooppi 2013 Vaaka

Vuonna 2013 Vaa´an merkkiin vaikuttaa vahvasti useampi planeetta, eikä elämää voi välttämättä tasaiseksi tallaamiseksi luonnehtia. Syyskuun lopun Vaa´at ovat erityisessä prässissä kesällä ja syksyllä ja he uudistavat elämäänsä joko vapaaehtoisesti tai pakottavista syistä johtuen.

Vaihtoon voi mennä koti, asuinpaikkakunta ja –maa, työ- tai opiskelupaikka sekä parisuhde. Jotkut voivat saada hieman yllättäenkin perheenlisäystä. Lokakuun puolivälin tienoilla syntyneet Vaa´at tasapainottelevat työn ja ihmissuhteittensa välillä ja paineet jommasta kummasta tai molemmista suunnista saavat hänen terveytensä horjumaan.

Vuoden toisella puoliskolla ennen 7.10. syntyneet Vaa´at elävät melko mukavassa myötätuulessa. Sosiaalinen elämä on vilkasta erityisesti marraskuussa, mutta he saavat myös suunnitelmiaan toteutettua melko vaivattomasti ja eihän sitä tiedä, että joku tekisi Vaa´alle tarjouksen, johon hän ei voi olla tarttumatta. Loppuvuosi on oivallista aikaa myös opiskelulle ja matkustelulle.

torstai 6. joulukuuta 2012

Horoskooppi 2013 Neitsyt

Kevät-kesällä Neitsyt voi olla poikkeuksellisen menevä ja hyväntuulinen, mutta asia on näin lähinnä Neitsyen omasta mielestä. Muiden mielestä hän on maaninen vouhake, joka säheltää ja höpöttää asiansa sekaisin. Tänä aikana Neitsyt saattaa ihastua lukuisia kertoja, mutta ihastusta kestää korkeintaan pari viikkoa ja sitten tunteet viilenevät joko Neitsyellä tai ihastuksen kohteelta.

 Hän on myös aloittamassa montaa uutta projektia ja on pyrkimässä opiskelemaan sitä sun tätä, mutta pitkäjänteisyyttä ei välttämättä löydy suunnitelmien läpiviemiseksi. Tarvittavaa sinnikkyyttä alkaa löytyä lokakuulta lähtien, jolloin Neitsyt niin sanotusti palaa ruotuun. Rakkaudessa on suosiollisin jakso lokakuussa, jolloin seurustelevat Neitsyet saattavat syventää suhdettaan astetta vakavampaan suuntaan.

Horoskooppi 2013 Leijona

Leijonankin ihmissuhteisiin vaikuttaa kevät-kesällä peräytyvä Venus, jolloin joko kumppani tai Leijona itse voi haluta niin pari- tai ystävyyssuhteissaan väliajan. Tänä aikana katsotaan, missä mennään ja onko suhteen jatkolle tarpeeksi perusteita.

Ainakin elokuun puolivälin jälkeen syntyneet Leijonat päätyvät syventämään suhdetta pitkän harkinnan jälkeen, heinäkuun Leijonat voivat toimia impulsiivisemmin. Tuoreihkoissa suhteissa voi näillä Leijonilla olla ovenpaukuttelujakso, jolloin joka toinen päivä ollaan tosi rakastuneita ja joka toinen päivä otetaan ero. Lempi leiskuu tasaisemmalla liekillä syyskuussa.

Taloudellisessa mielessä Leijona tasapainoilee kesäkuulle asti turvallisuus- ja riskihakuisuuden välillä, eikä hän ole varma, olisiko parempi pelata vai elää säästeliäästi. Hullun tuurilla Leijona voi voittaakin riskeissä, mutta välttämättä ei.

Horoskooppi 2013 Rapu

Kesäkuun ja lokakuun välinen aika on Ravulle aikaisempaa tasaisempi jakso ja rakkauskin kukoistaa elokuulla tasaisella lämmöllä. Tämä aika suosii erityisesti jo vakiintuneiden Rapujen parisuhteita, joskin heinäkuun puolivälin tienoilla syntyneet Ravut joutuvat miettimään, onko heidän suhteillaan tulevaisuutta. Vahvalla pohjalla olevat suhteet sinetöidään esim. avioliiton siitein, heppoiset suhteet kaatuvat.

Lokakuusta lähtien kesäkuulla syntyneet Ravut ovat taas uusien haasteiden edessä. Heillä on voimakas tarve tehdä unelmistaan totta ja he ottavat nyt selvää, miten se käytännössä tapahtuu. Jotkut ovat ikuisia haaveilijoita saamatta koskaan mitään aikaiseksi, mutta Rapu ei halua jäädä sellaiseksi. Tämä on esim. hyvää aikaa saattaa kesken jääneet opinnot loppuun. Yleensäkin kaiken keskeneräisen loppuunsaattaminen onnistuu nyt, uudet alut ovatkin aivan nurkan takana ainakin kesäkuun lopussa syntyneillä Ravuilla.

Horoskooppi 2013 Kaksoset

Rakkauden planeetta Venus siirtyy Kaksosiin huhtikuussa ja siirtyy Rapuun vasta elokuussa peräytymisjaksonsa takia. Touko-kesäkuulle osuu monia mielenkiintoisia ja harvinaisiakin planeettakuvioita, jotka koskevat kaikista merkeistä eniten juuri Kaksosia. Toisaalta kesäkuusta lähtien Kaksosilla alkaa todellinen mahdollisuuksien vuosi, mutta nyt arvioidaan uudelleen myös ihmissuhteita, arvomaailmaa ja ehkä raha-asioitakin.

Kaksoset voivat kokea suorastaan kohtalonomaisia käänteitä kesäkuun aikana, jotka muuttavat elämää nopeastikin. Kaksosiin kesäkuussa siirtyvä Jupiter antaa vuodeksi tämän merkin edustajille hyvät mahdollisuudet toteuttaa itseään onnistuneesti. Tämän vuoden puolella paras tuuri on ennen 8.6. syntyneillä Kaksosilla. Kaikilla kirjoittavilla Kaksosilla on esim. hyvät mahdollisuudet saada tuotoksensa julkaistua! Myös unelmien opiskelu- tai työpaikka voi löytyä, joku saa opintonsa päätökseen vuonna 2013.

Horoskooppi 2013 Härkä

Härän vuosi jatkuu melkoisen suosiollisissa merkeissä aina kesäkuulle 2013 asti, jolloin kannattaa takoa rautaa niin kauan kuin se on kuumaa. Härät tekevät paljon suunnitelmia opintojensa, työnsä, raha-asioidensa ja sosiaalisen verkostonsa suhteen matkasuunnitelmista puhumattakaan. Huhtikuun lopun Härät ottavat vuonna 2013 hyvinkin mittavia projekteja harteilleen, mutta rahkeet riittävät hyvin niiden läpiviemiseen, vaikka välillä usko saattaisi loppuakin.

Sinkku-Härillä on rakkauden löytymisen suhteen eniten toivoa maaliskuussa, joka voi muutenkin muodostua erittäin antoisaksi ja hauskaksi kuukaudeksi Härälle. Sopiva ajankohta vaikkapa perhejuhlalle! Näitä aikoja on mukava muistella kaiholla muutaman vuoden päästä. Keväällä Härkäkin saattaa huomata lempifarkkujensa kiristävän ja hän on tänä aikana motivoitunein aloittamaan jonkinlaista terveyskuuria. Alkuun pääseminen voi olla yllättävänkin vaikeaa, mutta jos Härkä pääsee alkukankeudesta, niin kuntokuuri tuottaa kyllä tulostakin.

Horoskooppi 2013 Oinas

Maaliskuun Oinailla on vuonna 2013 turbovaihde päällä, elämä menee uusiksi siihen malliin, että hitaampia heikottaa. Kesällä ja syksyllä maaliskuun lopussa syntyneillä Oinailla on ehkä pakottaviakin syitä uudistaa itseään ja ympäristöään ja stressitasot nousevat korkealle näinä aikoina. Huhtikuun puolivälin Oinaat taas tasapainottelevat enimmäkseen työn ja ihmissuhteiden välillä lokakuulle asti.

Oinaan on joskus vaikea löytää tasapainoa eri elämänalueiden välille ja omistautuessaan liikaa yhdelle asialle, monet muut asiat jäävät retuperälle. Oinaat pitävät itseään oikeudenmukaisina, mutta nyt he joutuvat testaamaan sen, kuinka puolueettoman objektiivisia ja tasapuolisia he pystyvät olemaan tiukan paikan tullen. Nyt ei valita puolia, vaan ollaan uskollisia sille, että oikeus tapahtuu.