torstai 18. huhtikuuta 2013

Horoskooppi 2014 Oinas

Liiallinen kärsimättömyys ja hutilointi ihmissuhteissa saavat aikaan vain turhia riitoja. Nyt olisi aika oppia diplomatiaa, sillä oinaat huomaavat, ettei suoraan puhumisella pääse kovin pitkälle.

 Varsinkin maaliskuussa syntyneet oinaat joutuvat kokemaan erilaisia valtataisteluita, joiden ratkaisemiseksi heidän tulee ensin miettiä ennen kuin tekevät lopullisia päätöksiä. Rohkeus sanoa suoraan asioista osuu todennäköisesti tänä vuonna vain oinaan omaan nilkkaan.

 Oinaiden tulisikin kohdata rohkeasti pinnan alla kytevät asiat ja ottaa kissa pöydälle kauniisti ja sulavasti. Ole tarkkana sanomisistasi varsinkin huhtikuussa. Helmikuusta toukokuuhun on oinailla onnenpotkuja tiedossa, uusi työ tai palkankorotus - jos vain sulavaa käytöstä löytyy.

Liiallisen energian voit purkaa potkunyrkkeilyllä, eikä koskaan tiedä, josko sinut satuttaisiin tyrmäämään tässä harrastuksessa tunnepuolellakin!

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Horoskooppi kesäkuu 2013

Mars on kulkenut niin pitkään neitsyessä, että muistammeko edes koska se tähän käytännön asiantuntemuksen merkkiin siirtyi? Viime vuonna, siinä marraskuun puolivälin tuntumissa. Kyllä on pitkä aika tahkota samaa merkkiä edestaas, ainakin minä olen jo ihan kyllästynyt, ja niin luulisi Marsinkin olevan. Ensi viikolla Mars siirtyy vaakaan, ja voisi luulla että merkinvaihdos tuo uutta virtaa, mutta kuinkahan on.