maanantai 17. kesäkuuta 2013

Horoskooppi heinäkuu 2013

Vasta kesäkuussa päästiin kylvötöihin, Mars liikkui nyt härässä. Uranus kaksosissa tuli kaiken aikaa lähemmäksi Ruotsin Aurinkoa, kertoen epätavallisesta ajasta. Kesällä alkoi sataa ja sataa, ja Neptunus kääntyi perääntymään noin kahden asteen päästä maan Kuusta. Syksyllä elokuussa vilja kypsyi myöhään ja aikainen halla vei sadon. Kylmän kesän vuoksi talteen saatu vilja ei kelvannut laadultaan siemenviljaksi, ja sen varastoinnissa epäonnistuttiin.

Jupiter siirtyi neitsyeen ja tuli vastapäätä Ruotsin kartan Neptunusta kalojen alkupuolella, eli aktivoi Neptunuksen energioita suuremmiksi samaan aikaan kun taivaalla Neptunus perääntyi maan Kuun yllä. Talvella helmikuusta tuli hyvin kummallinen, lumet sulivat ja oli niin lämmintä, että jäätkin lähtivät.

 Monet alkoivat kylvöt jo maaliskuun alussa. Taivaalla Neptunus oli kääntynyt etenemään joulukuussa ja Jupiter oli sitä vastapäätä neitsyessä. Tammikuussa Jupiter alkoi perääntyä neitsyessä ja tuli uudelleen vastapäätä Neptunusta helmikuussa, ja tämä tapahtui jälleen Ruotsin Kuun kohdalla kaloissa. Myös Mars alkoi perääntyä neitsyessä. Viljan suhteen epäonnistuttiin, sillä tuli runsasluminen takatalvi, kylvöt menetettiin. Kesän satoi, ja pellot tulvivat, eikä sinne olisi ollut juuri mitään kylvettävääkään. Neptunus alkaa jälleen perääntyä kalojen merkin loppupuolella heinäkuussa. Jupiter keikkuu maan kartan nousulla neitsyessä, ja Uranus ylittää kartan Auringon.