torstai 31. tammikuuta 2013

Horoskooppi Huhtikuu 2013

Aurinko murjottaa tänä vappuna eikä aio paistaa yhtään eikä kenellekään. Se taisi ottaa itseensä kun sai jaossa vaan seiskahuoneen, kun oli ehdottomasti vaatinut vitosen tai edes kympin. Se aikoo istua sisällä ja katsoa telkkarista kauniit ja rohkeat, emmerdalen ja Tanjan eläinsairaalan lemmikit. Sillä on ihan välit poikki Kuun kanssa eikä se aio vahingossakaan ilmestyä samoihin bileisiin sen party-animalin kanssa.

Aurinko ja Venuskaan eivät ole puheväleissä. Aurinko voi kuitenkin muuttaa mielensä myöhemmin illalla varttia vaille 11, joten jäädään kuulolle.Vaikka kukaan ei sitä näe, se hallitsee näitä bileitä. Pluto omistaa kaikki ne ravintolat, missä Kuu ja Venus juhlivat. Se määrää taksiyhtiössä miten kyydit jaetaan. Se myy nakit juhlijoille, ja on tallettanut pankkiinsa velkakirjat Jupiterin ja Uranuksen talosta. Pluto on itseasiassa vähän katkera, kun kukaan ei ole kysynyt sitä mukaan minnekään.

 Se arvaa, että Venus on poistanut sen numeron kännykästään. Pluto saattaa lähteä myöhemmin tarkistamaan tilannetta paikan päälle, ja harkitsee hakisiko Auringon mukaan. He ovat samalla aaltopituudella. Plutolla on jemmassa pullo tosi kallista samppanjaa, ja Aurinko menee siihen retkuun joka vappu.