perjantai 4. tammikuuta 2013

Horoskooppi Helmikuu 2013

Auringon lisäksi kaloissa on Merkurius, perääntyvänä viimeisellä kriittisellä asteella. Kuu ja Aurinkoa hallitseva Jupiter ovat oinaassa, ja jotain tämän tyyppistä odotinkin löytäväni. Uusi Kuu on lisäksi oinasvaiheessaan, eli tekemisen tarvetta löytyy. Kartalla nousee kauris, mikäli arvio ajasta osuu edes lähelle. Kauriissa on sitkeyttä, kestävyyttä ja karskiutta. Kartan hallitseva kuvio T-risti tulee Saturnuksesta vastapäätä Keskitaivasta ja nämä neliöivät Plutoa.

Tämä lienee tarpeeksi ”vaikea” asetelma, että kovuus ja väkivalta voittavat kalojen pehmeyden. Mars on tottakai myös tärkeässä roolissa, yhtymässä Uranukseen, ruumiillisuuden härkämerkissä. Tämä on yhtä aikaa nopean ja vahvan liikkumisen osoittaja. Kuu ja Mars ovat noviilissa ja keskinäinen vahvuus vahvistuu merkkien kautta, kun Kuu on Marsin merkissä oinaassa ja Mars Kuun ylennysmerkissä härässä. Oinasteema alkaa nousta kalojen yli. Taiteellisuus kuvastuu kartalta silti vahvasti. Aurinko on vastapäätä Neptunusta, mikä toisinaan toteutuu näyttelijän ammattina ja elokuvien maailmana.

Venus on vahva planeetta härässä, ja se hallitsee Keskitaivaan eli uran alueen vaakaa. Myös Norrisin Kuunsolmu on vaa’assa, ja se on Yodin eli Jumalan sormen kärkenä. Tämä kutsumusta ja elämäntehtävää osoittava karttakuvio rakentuu Auringon ja Uranuksen kulmista. Näiden kolmen tekijän vahvistaessa ei ole lopulta ihme, ettei Norris tyytynyt vain taistelemaan vaan ryhtyi lisäksi näyttelemään taistelemista. Jupiter osoittautuu kartalla tärkeäksi määrittäjäksi, sillä se on ilman pääaspekteja toisiin planeettoihin. Yksinäinen tekijä, aspektiton planeetta, usein vie huomion muilta energioilta ja määrää kokonaisuudesta. Siis seikkailija ja rohkea taistelija!