perjantai 4. tammikuuta 2013

Horoskooppi Maaliskuu 2013

Aurinko ja Mars jakavat energian osoittamisen tyylin kartoilla. Aurinko osoittaa ydinenergiaa, mutta Marsin kautta näkyy selkeämmin tekemisen tyyli ja tapa. Molemmat kertovat vitaalisuudesta ja elinvoimaisuudesta. Aurinko on sen oman elämän sankari, mutta Mars on itse sankarillisuus.

Näiden planeettojen teemat suuntaavat yhteneväisesti, mutta eivät aina täysin ongelmitta. Millainen on Aurinko-Mars ihminen puhtaimmillaan? Voimakas, hanakasti itseään puolustava ja rohkea. Tällainen tyyppi voi olla aggressiivinen, tulinen, helposti syttyvä ja innokas. Auringon pitäisi olla johdossa ja määrittää suunta, ilmaista oma tahtonsa.

 Jos Mars on tästä parista vahvempi, saatetaan ilmaista Marsin osoittamia negatiivisia puolia helpommin; kärsimättömyyttä, ärhäkkyyttä, toisten jatkuvaa haastamista, päsmäröintiä. Kaikki Auringon ja Marsin yhdessä osoittamat toiminnan tavat eivät ole sinällään kielteisiä.

Esimerkiksi me astrologian harrastajat emme kaikki tykkää kilpailullisuudesta, mutta kyllä sitä bisnesmaailmassa arvostetaan. Impulsiivisuuskin voi olla joissakin rajoissa toteutettuna viehättävää.